donderdag 31 maart 2011

Even voorstellen...

Mijn naam is Iris Heersink-Broekhuizen en ik ben als project-medewerker aangesteld binnen Opleidingsschool STAIJ. Daarnaast ben ik als medewerker Werkplekleren op de Pabo HvA betrokken bij het optimaliseren en vernieuwen van processen die betrekking hebben op het werkplekleren.
Met de start van het nieuwe schooljaar wordt er een nieuw Studenten Informatie Systeem (SIS) in gebruik genomen. SIS is vergelijkbaar met een leerlingvolgsysteem en zal HvA breed ingezet worden.  Hierin zullen alle gegevens die bekend zijn van een student vanuit de verschillende afdelingen (o.a. studentenzaken en cijferadministratie) op één plek worden geregistreerd zodat de laatste stand van zaken rondom een student voor iedereen inzichtelijk wordt. Dit leidt hopelijk tot minder ruis in de communicatie. SIS zal ook gekoppeld worden aan het nieuwe stagesysteem zodat wij bijvoorbeeld eerder weten wanneer een student zich heeft uitgeschreven voor de opleiding en dus geen stageplaats meer nodig heeft.

Ook leuk om te weten….
Met ingang van het nieuwe studiejaar zullen alle Pabo HvA studenten weer te vinden zijn in en rondom het gerenoveerde Kohnstammhuis, dat onderdeel is van de Amstelcampus. Ben je benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Neem dan gerust een kijkje op www.amstelcampus.com .
Terug naar het bruisende centrum van Amsterdam!

Iris Heersink-Broekhuizen
project-medewerker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten